Wij leggen zowel complete badkamers en toiletruimten aan. Hierbij kunnen wij u adviseren over het huidige zeer brede scala van mogelijkheden in de markt, zowel op het gebied van levering van sanitair, badmeubels, douche voorzieningen, baden, kranen, designradiatoren en alle andere mogelijkheden die er te verkrijgen zijn. Samen met u maken wij aan de hand van uw wensen of uw gebruik van de ruimten een plan wat geheel bij u past. Hierna kunnen wij een ideeën uitwerken over de invulling van de ruimte. Uiteraard ontvangt u van ons per voorstel een invulling van kosten voor aanleg en als u dit wenst ook de levering van het materiaal.

Wij kunnen u ontzorgen door de gehele aanleg of vernieuwing van de ruimte op ons te nemen, hierbij kunt u denken aan het slopen van de bestaande badkamer of toilet, de aanleg van het nieuwe leidingwerk, het nodige timmerwerk voor verlaagde plafonds of nieuwe indeling van de ruimten, stukadoorswerk, tegelwerk, kitwerk, schilderwerk en elektrotechnische werkzaamheden inclusief verlichting. Ook voor een tijdelijke voorziening om uw dagelijkse ritme niet te verstoren hebben wij goede oplossingen. Wij hebben ruime keuze in showrooms voor tegels en sanitair waar u uw persoonlijke wensen optimaal kunt invullen.

Graag zijn wij bereid om uw nadere vragen mondeling of per mail toe te lichten, om ons hiervoor direct te bereiken vindt u onze contactgegevens op de contact pagina. Graag komen wij naar aanleiding van uw vraag bij u langs voor een vrijblijvend advies.