Wij verzorgen al uw soorten dakbedekking en zinkwerk zowel voor lekkages, vervanging, onderhoud als nieuwe daken. In alle materialen zijn wij specialist, bitumineuze dakbedekking, PVC dakbedekking, EPDM dakbedekking en zinken daken. Ook het zinkwerk welke als deklijsten, dakgoten of bekleding van gevels en dakkapellen worden toegepast of  waarmee uw dak verfraaid wordt kunnen wij voor u verzorgen.

Samen met u maken wij een lange termijn advies waardoor u de beste keuze kunt maken in soort te verwerken dakbedekkingmateriaal. Soms is het een budget gerelateerde keuze en soms kiest een klant voor een duurzame oplossing welke wat meer budget vergt. Om tot de juiste keuze voor uw woning, kantoor of bedrijfspand te komen maken wij samen met u een advies. Alle aan dak- en zinkwerk gerelateerde werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen hierbij kunt u denken aan vervanging van hemelwaterafvoeren, plakstukken, dakdoorvoeren en lichtkoepels. In het gehele dakwerk kunnen wij u ontzorgen.

Graag zijn wij bereid om uw nadere vragen mondeling of per mail toe te lichten, om ons hiervoor direct te bereiken vindt u onze contactgegevens op de contact pagina. Graag komen wij naar aanleiding van uw vraag bij u langs voor een vrijblijvend advies.