Bijna 10 jaar geleden zijn wij uit passie voor ons vakgebied gestart met ons bedrijf.

Ons bedrijf manifesteert zich op een brede markt, wij zijn zowel actief bij particulieren als bedrijven. Wij hebben een breed scala aan opdrachtgevers waarbij wij de afgelopen jaren zien dat ons vaste klantenbestand waarbij wij onderhoud en vervanging verzorgen sterk groeit. Door de diversiteit in ons werk zijn wij deskundig op vele vakgebieden, u kunt dit terugvinden op onze website.

Ons bedrijf houdt zich bezig met het ontwerp en aanleg van werktuigbouwkundige installaties op gebied van algemeen voorkomend loodgieterwerk, centrale verwarming, luchtbehandeling, koelinstallaties, koud- en warm waterleidingen, rioleringen, gasinstallaties, brandbestrijdingsinstallaties, dakdekkers- en zinkwerk en elektrotechnische werkzaamheden.

Wij zijn een stabiel en financieel gezond bedrijf met een vaste samenstelling van personeel en veel vaste opdrachtgevers. Door de korte lijnen in ons bedrijf zijn wij snel en zeer gericht in staat u adequaat van dienst te zijn zowel op het gebied van advisering, prijsvormingen en uitvoering. Graag denken wij mee met u als opdrachtgever waarbij wij voor u vanaf ontwerp, engineering tot uitvoering een vervanging of nieuwe aanleg van installatie verzorgen. Door met u intensief en betrokken te praten over de wijze van gebruik en beheer van uw installaties krijgen wij beter zicht op uw proces en kunnen wij een maatwerk advies verstrekken.

Graag zijn wij bereid om uw nadere vragen mondeling of per mail toe te lichten, om ons hiervoor direct te bereiken vindt u onze contactgegevens op de contact pagina. Graag komen wij naar aanleiding van uw vraag bij u langs voor een vrijblijvend advies.