Boersma & de Wilde is op het gebied van airconditioning voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Binnen een breed assortiment airco- en klimaatsystemen kunnen verschillende toepassingen probleemloos gecombineerd worden. De klimaatbeheersing van een heel pand kan centraal geregeld worden.

De installaties bestaan uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden in diversen systemen zoals wand, plafond of satelliet units. De installaties zijn voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +43 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is.

subsidiesOp de meeste van onze systemen zit subsidie dit is voor bedrijven vaak een Energie investeringsaftrek (EIA) dus op deze manier blijven de investeringen laag.

Graag zijn wij bereid om uw nadere vragen mondeling of per mail toe te lichten, om ons hiervoor direct te bereiken vindt u onze contactgegevens op de contact pagina. Graag komen wij naar aanleiding van uw vraag bij u langs voor een vrijblijvend advies.